S - XXL
De S à XXL

Een groot gamma dameskleding

Voor alle stijlen, van S tot XXL

Hebt u een winkel en bent u op zoek naar kleding, lingerie en accessoires voor dames? Als groothandel in Brussel zorgen wij voor de vervaardiging en distributie van de kleding vanaf de hoofdstad. Pantalon, rok, kleed, blouse, T-shirt, pull… Wij beschikken over een zeer grote keuze aan artikelen van elk type. U kunt opteren voor het ontwerp en de hoeveelheid van uw keuze. Wij passen ons aan uw aanvraag aan. Neem contact op met onze onderneming om nog meer informatie te krijgen over de beschikbare modellen.

Ontdek onze nieuwigheden
De ontwerpen kunnen op maat worden gemaakt op basis van de aanvraag
Verkoop aan vakmensen
Verkoop aan vakmensen

Confectiekleding of op maat

Als groothandel in kleding richten wij ons tot de vakmensen in de modesector die een winkel hebben. Onze verschillende artikelen kunnen worden geraadpleegd op aanvraag of u kunt een bezoek brengen aan onze vestiging. U zult snel vaststellen dat wij over een zeer gediversifieerde collectie met meerdere stijlen beschikken. Het is bovendien mogelijk kleren aan te passen met het etiket of het ontwerp van uw keuze.

Meer lezen
Flexibilité pour la commande

Flexibiliteit voor leveringen

Large stock

Grote voorraad

Livraison possible

Leveringmogelijk

D&B

Modeproducent en -leverancier sinds meer dan 40 jaar

De confectie van dameskleding en de distributie ervan in België en Nederland maken deel uit van de diensten die wij als sinds meerdere decennia ontwikkelen. Dankzij onze ervaring en kwaliteit als groothandelaar in kleding kunt u rekenen op de kwaliteit van onze artikelen en op onze flexibiliteit voor elke commerciële activiteit. Als groothandelaar en leverancier, zijn wij altijd beschikbaar via telefoon of e-mail. Wij ontvangen u ook heel graag in onze vestiging in Brussel.

Meer lezen
Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.