Het u een winkel waar u dameskleding verkoopt en bent u op zoek naar een leverancier? Wij zijn gevestigd in Brussel en bieden u een grote keuze aan artikelen in heel België en Nederland. U kunt rekenen op een snelle en flexibele service voor uw verschillende bestellingen en leveringen.

Een expert met de verfijnde zorg voor uw commerciële activiteit

Als fabrikant en groothandelaar in kleding, stellen wij de vakmensen uit de verkoop een zeer grote keuze voor aan allerlei soorten artikelen. Door te kiezen voor een in de mode gespecialiseerde onderneming, profiteert u van talrijke voordelen:

  • De garantie van confectie vanaf onze eigen fabriek in Europa
  • Een grote flexibiliteit voor uw bestellingen
  • De voorstelling van een gediversifieerde collectie met maten van S tot XXL
  • De mogelijkheid om modellen te personaliseren of om kleding op maat te maken met uw design om te beantwoorden aan de vragen van uw klanten
  • De mogelijkheid om gepersonaliseerde labels aan te brengen
  • Levering gegarandeerd binnen maximum twee weken in het hele land en daarbuiten
service de vente de vêtements

Onze dienst voor de verkoop van kleding

Om onze activiteit als leverancier vanaf Brussel te verzekeren, zijn wij tot uw beschikking via telefoon of e-mail om u onze producten voor te stellen. We bezorgen u de foto’s in overeenstemming met uw aanvraag. Als u uit de streek bent, kunt u onze winkel in de hoofdstad een bezoek brengen om het aanbod van pantalons, rokken, blouses, kleedjes, T-shirts of pulls te bekijken. U kunt er ook de stalen van uw keuze bekijken. In elk geval krijgt u de garantie dat u kunt profiteren van een flexibele service en artikelen van topkwaliteit.

Kleding die de evolutie van de mode volgt

Onze collecties zijn vooral bedoeld voor dames van een bepaalde leeftijd. Om de modellen te vervaardigen, baseren wij ons op de evolutie van de mode en de jaarlijkse veranderingen. Wij stellen vanzelfsprekend verschillende collecties voor per seizoen. U kunt tijdens het jaar dus regelmatig profiteren van nieuwe ontwerpen en modellen.

Wij zijn één en al oor!

Aarzel niet en neem contact op met ons op via telefoon of e-mail om uw vragen te stellen of ons op de hoogte te brengen van uw wensen! Wij bezorgen u zo snel mogelijk de gevraagde informatie en oplossingen. Ons bedrijf is gevestigd in Brussel, maar wij garanderen u levering in heel België en Nederland.

Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.