Wij produceren en distribueren al meer dan 40 jaar dameskleding in kleine en grote maten en kunnen hierbij steunen op een zeer uitgebreide ervaring in de modesector. Ons familiebedrijf biedt haar diensten aan verkooppunten aan. Flexibiliteit, kwaliteit en design, het is er allemaal.

Onze diensten voor confectiekleding

Onze activiteit als groothandel in dameskleding en -confectie bestaat uit twee hoofdbestanddelen. De productie staat voor de eerste. Met een eigen fabriek in Europa, zorgen wij voor de vervaardiging van kleding in kleine en grote maten. We zetten ons in om een rijke en gediversifieerde collectie aan te bieden en ontwikkelen daarom talrijke, zeer gevarieerde stijlmodellen. Snit, kleur, stof, het wordt allemaal heel nauwgezet onder de loep genomen in deze zoektocht naar diversiteit.

Un large choix de vêtements de toutes tailles

Dankzij deze confectiediensten, kunt u rekenen op:

  • Een onberispelijke kwaliteit
  • Perfect aan uw behoeften aangepaste hoeveelheden
  • Een grote flexibiliteit en een snelle levering
  • Slechts één tussenpersoon voor de bevoorrading van uw winkel
  • De mogelijkheid om uw artikelen te personaliseren: bijvoorbeeld met een label in kleur van uw bedrijf of door ons te laten weten wat uw verwachtingen zijn voor onze toekomstige modellen

Ons confectiekleding

Het tweede bestanddeel van onze activiteit heeft betrekking op onze distributiediensten. Als groothandel in kleding in kleine en grote maten voor dames, stellen wij verschillende soorten kleren en accessoires: jeans, pantalon, kleed, rok, blouse, pull… Onze creaties zijn direct bedoeld voor de winkels in België en Nederland.

spécialisé dans le secteur de la mode

Een specialist ten dienste van uw commerciële activiteit

Door te kiezen voor onze diensten, kunt u rekenen op een echte partner met meer dan 40 jaar ervaring in de modesector. Bovendien zijn wij een familiebedrijf dat oor heeft voor haar klant. Wij hechten dan ook bijzonder veel belang aan uw vragen en verwachtingen. Onze prioriteit is bijdragen tot een lucratieve ontwikkeling van uw activiteiten.

Wilt u meer weten over onze vestiging ?

Aarzel niet en neem contact op met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie over onze diensten. Wij ontvangen u ook heel graag in onze vestiging in Brussel.

Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.